Hoppa till huvudinnehåll

Lovverksamhet

I Linköpings kommun erbjuds flera olika typer av sommarlovsverksamheter och aktiviteter. Dessa finns på olika platser. Vi samarbetar även med föreningslivet och civilsamhället och samlar via Lov i Linköping webben in de aktiviteter som erbjuds i kommunen. Så besök Lov i Linköping för att se vad som händer dag för dag under sommaren!

Pulsbanker


I Ryd, Berga, Skäggetorp och Lambohov hittar du våra Pulsbanker som är som bibliotek, fyllda med roliga sport och fritidsprylar. Om du skaffar ett lånekort kan du låna grejerna helt kostnadsfritt. På plats i Pulsbankerna finns sommarjobbare som håller ordning på allt. De ordnar också lekar och annat skoj. 

Ungdomsverksamhet 13-18 år


Under vecka 25-30 finns det också ungdomsverksamhet i Berga, Lambohov, Ryd och Skäggetorp. Där kan du bland annat sjunga, spela instrument, skapa en podd. 

Citycamp 13-18 år


Du som är mellan 13 och 18 år är välkommen att delta på sommarens Citycamp! Det blir dagar och kvällar fyllda av aktiviteter, allt från quiz till volleyboll, open stage och basket. Citycamp pågår under vecka 31, 32 och 33 i Sankt Larsparken på vardagar mellan kl 12.00 och 21.00. 

Senast uppdaterad den 10 juli 2024