Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Idrott, motion och bad

Linköping erbjuder många olika anläggningar för att utöva idrott och motion. Via Linköpings karta kan du enkelt få fram kort information om anläggningarna samt se var de ligger. Ofta visas även en länk vidare till anläggningen.

Samtliga kommunala inomhusidrottsanläggningar stängs fram till och med 24 januari. Nedstängningen påverkar inte bokningar för elitidrott.

Den 22 december kom besked om att träning på utomhusanläggningar kan fortsätta om anläggningen kan hålla öppet på ett smittsäkert sätt. Beslutet är fattat av Linköpings kommun efter direktiv den 18 december från regeringen och Folkhälsomyndigheten om skärpta åtgärder gällande idrottsanläggningar.

Aktiv hela livet

Idrottspolitiskt program för Linköpings kommun. Den övergripande målbilden är att genom en bred samverkan ska vi tillsammans arbeta för att aktivt främja fysisk aktivitet och rörelse för alla hela livet. Fokus ska vara på rörelseglädje, demokrati och delaktighet i ett inkluderande samhälle där alla medborgare ges möjligheter att delta utifrån sina förutsättningar.
Läs mer via länken nedan:

Senast uppdaterad den 12 januari 2021