Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Om skolan

Varmt välkommen till Brunnbyskolan!

 

Brunnbyskolan en liten och trevlig skola belägen i Ljungsbro med Göta kanal, Järngårdsskogen, simhall och isbana i närheten. Till och från skolan finns goda bussförbindelser. Skolans lokaler är nyrenoverade och skolgården är varierande med stora ytor som ger utrymme för lustfyllda aktiviteter.

Våra elever går i årskurs F-6 med sammanlagt cirka 250 elever. Årskurserna är organiserade i en eller två paralleller och vi har fyra fritidsavdelningar. 

Brunnbyskolan har en personalgrupp på omkring 40 personal. Personalgruppen är engagerad och rutinerad och andelen legitimerade lärare är hög. Det finns ett nära samarbete mellan skola och fritidshem där vi aktivt arbetar med att ge våra elever trygghet och struktur under hela dagen. 

Ett framgångsrikt skolutvecklingsarbete har pågått under flera års tid vilket har gett goda resultat. Fritidshemmet arbetar utifrån ett årshjul där eleverna får goda möjligheter att utveckla olika förmågor under sin tid i fritidshemmet. Under läsåret 21/22 är demokratiska processer och kommunikation med stöd av IKT prioriterade mål.

 

Fritidshem

I direkt anslutning till förskoleklasserna och år 1-3 finns fritidshemmen. Där erbjuds eleverna varierande aktiviteter som stimulerar elevernas utveckling och erbjuder en meningsfull fritid och rekreation. Våra fritidshem arbetar för att komplettera skolan.

Personalen på fritids arbetar också i skolklasserna tillsammans med lärarna. På så sätt möter barnen hela tiden vuxna de känner igen och vi har lätt att hitta sätt att samarbeta.

Brunnbyskolan

Till e-postformulär för Brunnbyskolan

E-post: kontakt@linkoping.se

Telefon: 013-20 63 59

Besöksadress: Myrsättersgatan 26 (se karta)

Besöksadress : Myrsättersgatan 26

Postadress: Brunnbyskolan
581 51 LINKÖPING

Webbadress: https://www.linkoping.se/brunnbyskolan https://www.linkoping.se/brunnbyskolan

Rektor: Emma Lund
Telefon: 013-26 27 19

Senast uppdaterad den 19 oktober 2021

Chatta
Chatta. Fäll ut menyn

Kontakt Linköping


Välkommen till Linköpings kommuns chatt. Chatten är öppen vardagar kl 8-16.

Vi som svarar är samhällsvägledare på Kontakt Linköping. Om du lämnar personuppgifter till oss behandlar vi dem såhär: