Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Idrottsprofiler

Arenaskolan erbjuder vi idag följande profiler. Profilerna blandas i klasserna. För frågor angående profilerna kontakta profilsamordnare Stefan Petersson stefan.p.petersson@linkoping.se

Fotbollsprofil

Fotbollsprofilen har sin profillektioner på Linköpings Arena och varje årskurs har två profilträningar per vecka. Instruktörerna är välutbildade och har god kunskap om spelarutveckling.

Hockeyprofilen

Hockeyprofilen har sina profillektioner i Saab Arena och varje årskurs har två profilträningar per vecka. Instruktörerna är välutbildade och har god kunskap om spelarutveckling.

Innebandyprofil

Innebandyprofilen har sina profillektioner i Linköpings Sportcenter och varje årskurs har två profilträningar per vecka.  Instruktörerna är välutbildade och har god kunskap om spelarutveckling.

Simprofil

Simningen har sina träningar i Linköpings simhalloch har två träningstillfällen per vecka. Instruktörerna är välutbildade och har god kunskap om utveckling inom simsporten.

Konståkningsprofil

Konståkningen har sina träningar i Saab Arena/Stångebrohallen och har två träningstillfällen per vecka. Instruktörerna är välutbildade och har god kunskap om utveckling inom konståkning.

Dansprofil

Dansprofilen har sina träningar i folkuniversitetets danslokaler och har två träningstillfällen per vecka. Läraren är välutbildad och har god kunskap om utveckling inom dans.

Tennisprofil

Tennisprofilen har sina träningar i sportcenter och har två träningstillfällen per vecka. Instruktörerna är välutbildade och har god kunskap om utveckling inom tennis.

Senast uppdaterad den 5 december 2017

Chatta. Fäll ut menyn

Kontakt Linköping


Välkommen till Linköpings kommuns chatt. Chatten är öppen vardagar kl 8-16.

Vi som svarar är samhällsvägledare på Kontakt Linköping. Om du lämnar personuppgifter till oss behandlar vi dem såhär: