Idrottsprofiler

Arenaskolan erbjuder vi idag följande profiler. Profilerna blandas i klasserna. För frågor angående profilerna kontakta profilsamordnare Stefan Petersson stefan.p.petersson@linkoping.se

Fotbollsprofil

Fotbollsprofilen har sin profillektioner på Linköpings Arena och varje årskurs har två profilträningar per vecka. Instruktörerna är välutbildade och har god kunskap om spelarutveckling.

Hockeyprofilen

Hockeyprofilen har sina profillektioner i Saab Arena och varje årskurs har två profilträningar per vecka. Instruktörerna är välutbildade och har god kunskap om spelarutveckling.

Innebandyprofil

Innebandyprofilen har sina profillektioner i Linköpings Sportcenter och varje årskurs har två profilträningar per vecka.  Instruktörerna är välutbildade och har god kunskap om spelarutveckling.

Simprofil

Simningen har sina träningar i Linköpings simhalloch har två träningstillfällen per vecka. Instruktörerna är välutbildade och har god kunskap om utveckling inom simsporten.

Konståkningsprofil

Konståkningen har sina träningar i Saab Arena/Stångebrohallen och har två träningstillfällen per vecka. Instruktörerna är välutbildade och har god kunskap om utveckling inom konståkning.

Dansprofil

Dansprofilen har sina träningar i folkuniversitetets danslokaler och har två träningstillfällen per vecka. Läraren är välutbildad och har god kunskap om utveckling inom dans.

Tennisprofil

Tennisprofilen har sina träningar i sportcenter och har två träningstillfällen per vecka. Instruktörerna är välutbildade och har god kunskap om utveckling inom tennis.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 5 december 2017