Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Fritidshem

På Brokinds fritidshem arbetar vi åldersintegrerat, och en stor del av dagen som era barn är hos oss är vi utomhus. Telefonnummer till oss är 013-20 54 82 eller 013-20 72 86.

 

Våra mål

Fritidshemmet har ett eget kapitel i Läroplanen och har egna mål att sträva emot. Fritidshemmets uppgift är att komplettera förskoleklassen och skolan. Fritidshemmet ska stimulera elevernas utveckling och lärande, erbjuda dem en meningsfull fritid, främja allsidiga kontakter och social gemenskap.

Vill du läsa mer om Läroplanen för fritidshemmet, följ länken nedan.

Vår verksamhet

På Brokinds fritidshem är våra grupper åldersintegrerade. Detta innebär att vi blandar barn i olika åldrar. Vi  tror att det både främjar elevernas utveckling och deras sociala gemenskap.

En stor del av dagen är verksamheten på Brokinds fritids förlagd utomhus. Vi håller vi till på skolgården och dess närhet, med både valfri lek och uppstyrda aktiviteter. På lov försöker vi att göra någon aktivitet utanför skolan, till exempel åka till Flygvapenmuséet eller Fenomenmagasinet, allt för att bidra till så hög måluppfyllelse som möjligt.   

Brokindsskolans fritidshem

Till e-postformulär för Brokindsskolans fritidshem

E-post: sodraskolomradet@linkoping.se

Telefon: 013-20 54 82

Besöksadress: Melskogsvägen 32 (se karta)

Postadress: Fritidshem Brokindsskolan
581 81 LINKÖPING

Webbadress: http://www.linkoping.se/fthbrokindsskola http://www.linkoping.se/fthbrokindsskola

Rektor: Emily Biveland
Telefon: 013-20 89 32

Rektor biträdande: Pia Dynevall

Senast uppdaterad den 27 juni 2018