Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Öppen fritidsverksamhet

Kenty öppen fritidsverksamhet har funnits sedan år 2008 i Hjulsbro. Verksamheten riktar sig till barn mellan 10-12 år (årskurs 4-6).

Vi håller till i Landeryd Scoutkårs lokal på Tallholmsvägen 62. Temat är aktiv fritid och vi erbjuder en rad olika aktiviteter för barnen efter skolan, på lov- och studiedagar.

Öppettider

Våra öppetider är från när barnen slutar skolan till kl. 17.00 och kl. 8.00 - 17.00 på lov- och studiedagar.

Aktiviteter

Hos oss på fritids finns en rad olika spel så som biljard, pingisbord, tv-spel och en mängd brädspel. Även en hel del pyssel och tidningar finns. Två gånger i veckan har vi tillgång till Hjulsbroskolans gymnastiksal där man har möjlighetet att spela fotboll i vår fotbollsprofil. Vi har varje vecka en tjej - och killgrupp där vi hittar på någon speciell aktivitet, som ex. turnéringar, dans, bakning och lekar. Vi har även en teatergrupp och filmklubb en gång i veckan. På lov- och studiedagar hittar vi alltid på något extra som ex. utflykter till Hangaren, Simhallen, Busfabriken, Ånestad stallet, Laserdome eller flygvapenmuséet.

Mellanmål

Varje dag äter vi mellanmål och på lov- och studiedagar även lunch. Mellanmål, lunch och aktiviteter ingår i den taxa ni betalar så det tillkommer aldrig några extra kostnader.

Kostnad

Det kostar en halv maxtaxa i månaden att vara inskriven på Kenty Fritids, det vill säga 1 % av er totala inkomst med ett tak på 420 kr.

Personal

Varje dag arbetar minst tre personal och vi försöker att alltid vara en manlig och en kvinnlig ledare. Vid behov, så som speciella aktiviteter, utökar vi självklart vår personalstyrka.

Ansökan/ uppsägning

Anmälan till Kenty fritids sker via Barnomsorg på webben på Linköpings kommuns hemsida. Här kan ni ansöka om konto eller logga in om ni redan har en personlig sida med ett användarnamn och lösenord. När ni ansöker om konto fyller ni i ert personnummer så skickas inloggningsuppgifter till er via post. När ni ansökt om plats kommer vi att skicka ut en överenskommelseblankett som ni ska fylla i och skicka tillbaka till oss. Därefter får ni en bekräftelse på att inskrivningen är klar. På er personliga sida kan ni även säga upp er plats. Observera att det är två månaders uppsägningstid.

För mer information, kontakta Amanda Kihlstedt på telefonnummer

013 – 16 10 72 eller besök vår hemsida www.kenty.se

Senast uppdaterad den 24 maj 2016

Chatta
Chatta. Fäll ut menyn

Kontakt Linköping


Välkommen till Linköpings kommuns chatt. Chatten är öppen vardagar kl 8-16.

Vi som svarar är samhällsvägledare på Kontakt Linköping. Om du lämnar personuppgifter till oss behandlar vi dem såhär: