Hoppa till huvudinnehåll

Nyfiken på S:t Lars gymnasium?

På den här sidan har vi samlat information och material för dig som är nyfiken på vår skola. Här kan du läsa om våra program, följa med på en rundtur och höra elever berätta om sin utbildning. Du är också välkommen att besöka oss på plats när vi har öppet hus.

Välkommen att besöka S:t Lars gymnasium

Vi kommer under året att annordna öppet hus, håll utkik efter dessa datum som kommer att synas här på hemsidan. Då finns lärare och elever på plats för att visa dig skolan och berätta mer om våra utbildningar.

Vill du redan nu se hur det ser ut i vår skola? Här nedan kan du följa med eleverna Cornelia och Abbas på naturprogrammet, Redha och Klara på bildprogrammet och Elsa och Oliver som går musik.

Så här kontaktar du oss

Om du har en fråga skickar du den via e-postadressen nedan så svarar vi så snart vi kan. Du kan också be om att få tala med någon av oss så kontaktar vi dig med ett videosamtal eller via telefon, det som passar dig bäst. Vill du boka ett enskilt besök elle har någon fråga är du välkommen att höra av dig. Skicka ett meddelande via länken nedan.

Våra program

Här nedan kan du läsa mer om respektive program och om skolan.

Följ oss på sociala medier

Du kan alltid ta del av vår verksamhet här på hemsidan och via sociala medier där vi delar med oss av vad vi gör och där vi hoppas kunna ge dig en känsla av hur det är att studera här hos oss. 

Senast uppdaterad den 10 augusti 2023