Hoppa till huvudinnehåll

Intresseanmälan för examensarbete till Linköpings kommunSista ansökningsdatum: 9 januari 2025
Referensnummer: 10645

Anställningsform: Exjobb

Kontaktperson:

Josefine Dahlqvist, HR-konsult, [email protected]

Matilda Pettersson, HR-konsult, [email protected]

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

Genom att ta emot studenter får vi som arbetsgivare möjlighet till nya perspektiv på våra kärnvärden modiga, mänskliga och mångfacetterade. Vi på Linköpings kommun försöker att matcha studenternas utbildningsområde med verksamheternas verksamhetsområde vid förfrågnigar om möjlighet att skriva sitt examensarbete hos Linköpings kommun.

Dina arbetsuppgifter

Examensarbetets utformning och tidsomfattning anpassas utifrån de riktlinjer som du fått från ditt lärosäte. Vi ber dig fylla i så mycket information som möjligt på kommande kompletteringsfrågor, detta för att vi på bästa sätt ska kunna matcha dina önskemål och riktlinjer efter de möjligheter som vi har tillgängliga på våra förvaltningar.

Du som skriver ditt examensarbete hos Linköpings kommun får möjlighet att få en inblick i verksamheten samt möjligheten att komma med nya idéer och tankar. 

Din arbetsplats

Genom att arbeta utifrån våra kärnvärden modiga, mänskliga och mångfasetterade visar vi vilka vi är, vad vi vill stå för och hur vi vill uppfattas. De genomsyrar allt och alla i organisationen och är vår gemensamma värdegrund och bärare av vår organisationskultur.

Vi står inför stora utmaningar och förändrade krav från vår omvärld och behöver ständigt utveckla verksamheten och oss själva. Det är också viktigt att attrahera nya medarbetare, dels genom att vara en bra arbetsgivare för både våra nuvarande medarbetare likväl som för potentiella medarbetare.

I Linköpings kommun älskar vi när människor och idéer växer. Vi värdesätter en innovationskultur som ska inspirera och engagera varje medarbetare till att tänka nytt och se möjligheter till förbättring. Vår organisation skapar en grund för vårt gemensamma engagemang som gör idéer till verklighet. Linköpings kommun arbetar för att skapa goda arbetsplatser, där varje medarbetare känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas både i arbetet och som individ. Vi jobbar aktivt med medarbetarskap, ledarskap, jämställdhet och mångfald.

Du som söker

Vi tar emot intresseanmälningar från dig som läser på universitet, högskola eller yrkeshögskola där exjobb/examensarbete ingår som en del i din utbildning.

Vi ser gärna att du är intresserad av eller har tidigare erfarenhet inom området du ansöker om.

Antalet platser för 2024-2025 är dessvärre färre än vad det varit tidigare år. Du är däremot varmt välkommen att skicka in din ansökan, bestående av information om ditt exjobb/examensarbete och CV, så kommer vi att stämma av med förvaltningarna hur möjligheterna ser ut att ta emot en student under just Din praktikperiod. 

Övrig information

När du söker en tjänst/skickar in en intresseanmälan till Linköpings kommun registrerar du din ansökan genom inloggning via e-legitimation (såsom BankID eller FrejaID) istället för e-postadress. Saknar du e-legitimation? Vänligen kontakta ansvarig HR-konsult, så hjälper de dig att registrera din ansökan.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Exjobb/examensarbete

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse

Ref. nr: 10645

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 12 december 2023 kl 11:30