Öppen fritidsverksamhet

Öppen fritidsverksamhet för dig som går i år 4-6 på Vist skola bedrivs av Fritidsklubben

Vår verksamhet

Syftet med fritidsklubben är att du som går på mellanstadiet ska få en riktad verksamhet som passar dig. Att din fritid blir meningsfull hos oss med både spontana och styrda aktiviteter tillsammans med kompisar och personal.

Inom fritidsklubbens verksamhet arbetar vi utifrån allmänna råd och läroplanen Lgr 11. Vår målsättning är att du som elev hos oss på Fritidsklubben utvecklar olika förmågor och att du klarar av ett ökat ansvar och därmed får ett större frihetsutrymme.

Vad händer på Fritidsklubben?

Fritidsklubbens verksamhet bygger på elevernas inflytande i form av idéer och önskemål. Du kommer bl a att kunna få hjälp med dina läxor, röra på dig och låta kreativiteten flöda.                                                      

På loven kommer vi att göra utflykter till olika aktiviteter.  

Snabbfakta till dig som vårdnadshavare om Fritidsklubben 

- Hit kommer eleverna efter skolan. När eleven kommer tar vi ansvar fram tills det att den går hem. Vi tar inte ansvar för om eleven kommer eller ej. Den kontakten har ni med ert barn. Eleven går till Fritidsklubben på eget initiativ.

-På loven har vi öppet kl. 8.00–16.00 (inkl. lunch) Du lämnar då in ett schema utifrån de tider som du arbetar. - Fritidsklubben är öppet från det att eleverna slutar sin skoldag till klockan 16.00. Har du tillsynsbehov innan skoldagens start och efter 16.00, ta kontakt med rektor.

- Anmäler ditt barn gör du via kommunens hemsida, där det också finns en blankett som man ska hämta och fylla i " Överenskommelse om barnomsorg".

Kontakt 

Rektor

Therése Wickman

Telefon 013- 20 55 01

Biträdande rektor

Sofia Lundberg

Telefon 013-26 25 57

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 14 september 2018