Vikariera i våra verksamheter

Vi vill informera dig som är intresserad av sommarjobb att vi på Bemanningsgruppen inte har några sommarjobb att erbjuda då majoriteten av barn och elever då har sommarlov. Behovet av vikarier inom våra verksamheter är under vår- och höstterminen.

Ett omväxlande arbete med socialt utbyte

Du kommer ha ett omväxlande jobb med möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och skaffa dig nätverk i arbetslivet. Du blir en del av Linköping kommun där vi tillsammans strävar för att idéer blir verklighet.

Ett arbete som korttidsvikarie är flexibelt

Det är enkelt för dig att göra dig tillgänglig för arbete. Du planerar själv dina arbetstider och lägger in tillgänglig arbetstid i din kalender. Detta hanterar du enkelt i din digitala kalender i en telefon eller på webben.

Om du studerar till lärare

Skaffa dig ett extra jobb som korttidsvikarie som ger dig betydelsefull erfarenhet och möjlighet att utveckla ditt ledarskap och din pedagogiska förmåga som blir en merit i ditt CV.

Korttidsvikarier

Vi rekryterar nya korttidsvikarier och bemannar förskolor och skolor samt fritidsgårdar i Linköpings kommun med korttidsvikarier.

Vem kan jobba som timvikarie?

Till våra förskolor och skolor söker vi i första hand dig med relevant utbildning, i andra hand dig med erfarenhet och personlig lämplighet för uppdraget. Du ska kunna omsätta dina kunskaper och dina erfarenheter när du ska stötta barn och elever i deras utveckling. Du ska också kunna läsa och kommunicera på svenska, för att kunna använda den information som ingår i ditt arbete.
Är du intresserad av att arbeta som korttidsvikarie i någon av våra verksamheter som barnskötare, elevassistent, lärare, fritidsledare eller kokerska/kock?

Skicka in en intresseanmälan till oss, tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor och funderingar.

Tillsammans är det vår uppgift att skapa en trygg, lärande och inspirerande miljö för barn och ungdomar i Linköpings kommun!

Första urvalet

Vi har nu tagit emot din intresseanmälan och det sker ett första urval baserat på den information du givit oss i ditt CV.

Referenstagning

I detta steg söker vi telefonkontakt med de referenspersoner du angivit. Tips! Tänk på att ange referenser ifrån en tidigare erfarenhet där du arbetat med barn/barngrupper, även om det uppdraget varit ideellt.

Telefonintervju

Nu är det dags för oss att ha kontakt med dig! Vi kommer att ringa dig för att genomföra en telefonintervju.

Gemensam träff

Alla våra blivande vikarier kommer hit på en gemensam träff. Vi ger er här information om hur det är att arbeta som vikarie. Den gemensamma träffen avslutas med en individuell/grupp intervju med en av våra rekryterare.

Anställningsbevis

Vi upprättar nu ditt anställningsbevis. Detta skickas sedan till dig per post tillsammans med andra viktiga dokument. Du skall skriva under och skicka tillbaka dokumenten till oss. När detta är gjort får du din inloggning till Vikariebanken. Efter det kan du lägga in arbetstider i ditt schema och börja jobba som vikarie.

Bemanningsgruppen

Besöksadress: Klostergatan 24

Skicka e-post till Bemanningsgruppen

E-post: central.vikariehantering@linkoping.se

Telefon: 013-20 79 90

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 16 december 2019