Hoppa till huvudinnehåll

Öppen fritidsverksamhet- Minirosen

Rosendalsskolan erbjuder eleverna i årskurs 4-6 en öppen fritidsverksamhet. Syftet är att ge barnen förutsättningar till en rik fritid genom att få delta och prova aktiviteter inom olika områden. 

Verksamheten har öppet från skoldagens slut till 16:00. Vi är i skolans lokaler. Eleverna erbjuds ett lättare mellanmål och de får tillfälle att delta i planerade aktiviteter såsom skapande, sällskapsspel, fotboll mm under olika dagar.

Eftersom det är en öppen fritidsverksamhet där eleverna inte är inskrivna, tar vi in en intresseanmälan om deltagande. Välkommen med din intresseanmälan. Deltagande i den öppna fritidsverksamheten är frivillig och avgiftsfri.

 

Fritidsverksamhet för 10 - 13 åringar

Om du som förälder har tillsynsbehov för ditt barn på grund av arbete eller studier då Minirosen har stängt, erbjuds fritidshem för 10 – 13 åringar. Ansökan om fritidshem för 10 – 13 åringar görs på https://www.linkoping.se/forskola-och-utbildning/fritidshem-och-oppen-fritidsverksamhet/ansok-andra-eller-sag-upp-plats/. Du som förälder betalar då avgift för fritidshem.

 

Telefonnummer Minirosen: 013 - 207181

 

 

 

Senast uppdaterad den 18 juli 2021

Chatta
Chatta. Fäll ut menyn

Kontakt Linköping


Välkommen till Linköpings kommuns chatt. Chatten är öppen vardagar kl 8-16.

Vi som svarar är samhällsvägledare på Kontakt Linköping. Om du lämnar personuppgifter till oss behandlar vi dem såhär: