Hoppa till huvudinnehåll

Öppen fritidsverksamhet- årskurs 4-6

Rosendalsskolan erbjuder eleverna i årskurs 4-6 en öppen fritidsverksamhet. Syftet är att ge barnen förutsättningar till en rik fritid genom att få delta och prova aktiviteter inom olika områden. 

Verksamheten har öppet från skoldagens slut till 16:00. Vi är i skolans lokaler. Eleverna erbjuds ett lättare mellanmål och de får tillfälle att delta i planerade aktiviteter såsom skapande, sällskapsspel, fotboll mm under olika dagar.

Eftersom det är en öppen fritidsverksamhet där eleverna inte är inskrivna, tar vi in en intresseanmälan om deltagande. Deltagande i den öppna fritidsverksamheten är frivillig och avgiftsfri.

Fritidsverksamhet för 10 - 13 åringar

Om du som förälder har tillsynsbehov för ditt barn på grund av arbete eller studier då den öppna fritidshemsverksamheten har stängt, erbjuds fritidshem för 10 – 13 åringar. Ansökan om fritidshem för 10 – 13 åringar görs på https://www.linkoping.se/forskola-och-utbildning/fritidshem-och-oppen-fritidsverksamhet/ansok-andra-eller-sag-upp-plats/. Du som förälder betalar då avgift för fritidshem.

Telefonnummer fritidshem årskurs 4-6: 013 - 20 71 81

Senast uppdaterad den 20 juni 2023