Torghandel

Den som vill bedriva torghandel kan hyra en plats av kommunen. En plats kan hyras ut för en dag i taget eller som en fast plats under en längre tid. Att hyra en torgplats kostar 40 kronor per meter och dag man hyr. Kontakta oss för priser för fasta platser.

Boka en plats på torget via Kontakt Linköping, se kontaktuppgifter längs ner på sidan. En plats kan bokas för en dag eller under en längre tid. En längre tid räknas som en plats som man har minst sex månader och högst ett år.

Öppettider

Torghandeln på Stora torget och Trädgårdstorget får börja tidigast 07.00 och torghandlarna måste vara på plats senast 08.30. Handeln avslutas senast 17.00 och inom en timme efter det ska handlarna ha packat ihop och lämnat torget.

  • 1 april - 30 september: måndag - lördag
  • 1 oktober - 31 mars: onsdag och lördag

Röda dagar är det inte torghandel. I samband med All helgona och julmånaden är det öppet fler dagar än vanligtvis under vinterperioden. Vi anger det på denna sida när det är aktuellt.

På salutorgen finns en torgmästare som kör ut bord, tar betalt för tillfälliga platser och ser till att torghandeln fungerar på plats.

Vi hälsar torghandlare och kunder hjärtligt välkomna!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 26 augusti 2019