Cykel

Vi har nästan 50 mil cykelväg i Linköping. Här hittar du information om cykelparkeringar, var du kan pumpa din cykel, vår cykelkarta och tips på cykelturer.

LinBike

Linbike är ett hyrsystem för elcyklar. Det finns 200 elcyklar fördelat på 17 stycken laddstationer. Mer information hittar du på Linbikes hemsida.

Cykelparkering

Av hänsyn till de gående, synskadade och rörelsehindrade är det viktigt att du parkerar din cykel på anvisad plats. På sidan Cykelparkering hittar du mer information om var och hur du kan parkera din cykel.

Cykelpumpar

I Linköping finns 15 tramp-pumpar utplacerade i stadsdelarna och de större pendlarorterna. Två automatiska luftpumpar finns även i innerstaden. Pumparna har ett multi-munstycke som passar alla vanliga ventiler.

Cykelkarta

Linköpings cykelkarta finns på svenska, engelska, somaliska och arabiska. Den finns att hämta hos Kontakt Linköping och Visit Linköpings InfoPoints.

Cykelturer

Ladda hem appen Linköpings Naturkarta till din smartphone och prova någon av de föreslagna cykelslingorna. Eller ta kontakt med någon av Linköpings cykelklubbar och hitta kompisar att cykla med.

Kontakt Linköping - kommunens center för medborgarservice

Du får svar direkt på generella frågor. Samhällsvägledare, med bred kompetens om hela kommunens verksamheter, tar emot dina frågor. Du har även möjlighet att få veta status i vissa ärenden snabbare och enklare.

Skicka e-post till Kontakt Linköping

Telefon: 013–20 60 00
Telefontid: måndag-fredag klockan 07.30-17.00 (23, 27 och 30 december, klockan 07:30-14:00)

Postadress:
Linköping kommun
Ange gärna den verksamhet/förvaltning det gäller
581 81 Linköping

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 13 november 2019