Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Följ med på delegationsresa till Norge mars 2020


Norges flagga

Ett stenkast västerut från Sverige ligger en av våra främsta exportmarknader för bland annat miljöteknik och energismarta lösningar. Länsstyrelsen som statlig aktör hälsar dig varmt välkommen att följa med på en delegationsresa till vårt grannland Norge. Du erbjuds möjlighet att träffa offentliga företrädare inom miljösektorn, presentera dina affärsidéer och lära dig mer om marknadens förutsättningar.

Delegationsresan äger rum den 15–18 mars och riktar sig till dig som vill utveckla din verksamhet i vårt närmaste grannland, alternativt ta dina första steg på den norska marknaden. Företag, affärsstödjande aktörer samt organisationer i Östergötland är välkomna att delta.

Resan syftar till att främja och vidareutveckla länets affärsrelationer inom området förnybar energi och miljöteknik. Norska regeringen har höga ambitioner när det gäller att minska utsläppen av växthusgaser och vill sätta tydliga mål för vägen mot ett fossilfritt samhälle. Under tre dagar får du upptäcka vilka affärsmöjligheter som erbjuds, diskutera med offentliga företrädare om utmaningar längs vägen samt få ta del av inspirerande studiebesök. 

Information och anmälan

Resan görs till självkostnadspris. Ingen avgift tas ut för programmet, varje deltagare står dock för sina egna resekostnader och uppehälle samt förbokade affärsmöten.

Mer information, program och anmälan till resan finns i inbjudan från Länsstyrelsen.

Inbjudan från Länsstyrelsen

Den avslutande dagen finns tid avsatt för B2B-möten på egen bekostnad. För de som önskar nyttja Business Swedens tjänster bifogas ett erbjudande med mer information. 

B2B med Business Sweden