Hoppa till huvudinnehåll

Vanliga frågor på Anders Ljungstedts gymnasium

Här får du svar på de vanligaste frågorna om Anders Ljungstedts gymnasium.

Kontaktuppgifter till personal som jobbar på skolan (till exempel rektorer, lärare, administrativ personal, elevhälsan) hittar du på sidan "Personal och ledning".

Om du är osäker på vem det är du söker, kontakta administratör för det program personen jobbar på. Du hittar de program våra administratörer jobbar mot under sidan "Personal och ledning" under rubriken Administativ personal.

Här hittar du ordinarie öppettider hos ALG:s öppna verksamheter, salongen, butiken och restaurangen. Vi reserverar oss för eventuella förändringar. Kontakta verksamheterna direkt för frågor eller förfrågningar. Mer information hittar du på respektive verksamhets hemsida, länkat i tabellen nedan. Öppettiderna gäller med reservation för lov, studiedagar och andra elevaktiviteter.

Verksamhet: Öppettider: Telefon:
Butiken

Tisdag - fredag klockan 10:00-14:00

013-20 76 48
Restaurangskolan

Restaurangen öppnar 11:30 när man bokat bord. Sista tid för ankomst är 12:30.
Avhämtning mellan 11:30 - 12:30.

013-20 76 35

Telefontid tisdag-fredag 09:30 - 13:30

Frisörsalongen

Måndagar: 11:45-16:45
Onsdagar: 08:30-11:00 & 11:45-13:30

072-466 78 26
Stylistsalongen

Onsdagar: 08:30-11:45

 

För dig som gått på Anders Ljungstedts gymnasium och avslutat dina gymnasiestudier senast 2022 så finns dina betyg arkiverade på Stadsarkivet. Du beställer kopia på dina betyg via Stadsarkivets e-tjänst: https://www.linkoping.se/uppleva-och-gora/Arkiv/stadsarkiv/bestall-handlingar/bestall-betyg/

Du som avslutade dina studier efter 2022 ska ta kontakt med den administratör som jobbar med elevärenden för ditt program. Du hittar de program våra administratörer jobbar mot hittar under sidan "Personal och ledning" under rubriken Administrativ personal.

Man kan inte anlita Bygg- och anläggningsprogrammet för att utföra arbeten, till exempel bygga en uteservering eller altan. Allt arbete som utförs av eleverna utanför skolan görs genom APL - Arbetsplatsförlagt lärande - och då på uppdrag av de arbetsplatser eleverna praktiserar på.

För att ha rätt att få ett skolbusskort som elev i Linköpings kommun behöver det vara minst 6 kilometer enkel resa från din bostad och skolan. 

Läs mer under sidan: Busskort

Om du vill hyra skolans lokaler ska du vända dig till den centrala lokalbokningen i Linköpings kommun, och inte till oss på Anders Ljungstedts gymnasium. 

När du tecknat hyreskontrakt med kommunen kommer du bland annat få information om kontaktpersoner på skolan samt gällande regler kring vilken utrustning som finns, städning, nycklar och taggar.

För mer information och kontakt med den centrala lokalbokningen, gå till: Lokalbokning.

All information om sjukanmälan hittar du här: Sjukanmälan.

Om du har någon övrig fråga, vänligen hör av dig till Kontakt Linköping.

Du når dem enklast på telefon: 013-20 60 00 eller genom att skicka ett meddelande.

Senast uppdaterad den 7 december 2022