Hoppa till huvudinnehåll

Ebbepark

Ebbepark är en samlingsplats för Linköpings kunskapsföretag. Parken har en strategisk placering mitt emellan Linköping Science Park/Linköpings universitet och innerstaden. Östra Valla, där Ebbepark ligger, länkar ihop dessa båda områden.

Parken har allt som expansiva framtidsföretag söker. Det geografiska läget är perfekt med sin närhet till landets tre storstadsområden. Här finns ett ledande universitet med spetsforskning, internationellt erkända Linköping Science Park och en tradition av högteknologisk industri. 

Allt för framtidens spetsföretag

I Ebbepark sker samverkan naturligt. Där möts människor i nya konstellationer utanför de vanliga sammanhangen; utbyter idéer och erfarenheter, delar prylar, fordon och lokaler, skapar relationer och nätverk och ser möjligheter som gör nytta hela vägen från människan till mänskligheten.

Den dynamiska tillväxtmiljön skapar nya, gränsöverskridande och innovativa samarbetsformer. Hela området är dessutom en testbädd - där utvecklare, innovatörer och företag ges en möjlighet att testa och vidareutveckla produkter och tjänster i full skala.

Hållbarhet genomsyrar allt

I Ebbepark är framtiden den främsta uppdragsgivaren. Det innebär att aktiva miljöval görs när det gäller allt från energiförsörjning, materialval, inomhusmiljö och transportlösningar. Målet är att skapa långsiktig hållbarhet ur både ekonomiskt, socialt och ekologiskt perspektiv.

Senast uppdaterad den 27 september 2023