Hoppa till huvudinnehåll

Inkubatorer

I en inkubator kan nystartade företag få hjälp och stöd för att utveckla sin affärside. Ofta kombineras stödet med någon form av subventionerad hyra under viss tid.

 

Företagen i inkubatorn utvärderas kontinuerligt och får normalt inte vara kvar i inkubatorn mer än en viss tid. Inkubatorverksamhet kan även förekomma som en del i ett kluster.

LEAD

Har du en innovativ idé med stor potential som du brinner för? Tror du idéen fyller ett viktigt kundbehov och vill du bygga ett tillväxtbolag? Då är du välkommen till LEAD.

LEAD är en företagsinkubator och erbjuder entreprenörer med innovativa och skalbara idéer, som har stor tillväxtpotential, en effektiv process för att snabbt och säkert utveckla idéerna till starka och expansiva företag. Ett stort antal mycket framgångsrika företag har sin början på LEAD och inkubatorn är rankad som en av de bästa i Sverige. 

LEAD ägs av Linköpings universitet och finansieras gemensamt av universitet, Linköpings och Norrköpings kommuner samt Vinnova. 

Som medlem av LEAD får du tillgång till affärscoachning, affärsutvecklingsmetodik, finansieringsmöjligheter, kompetensutveckling, affärskontakter och PR & kommunikation. Dessutom ingår full kontorsservice i någon av deras dynamiska kontorsmiljöer. Där får du internet, möblerade rum, städning, skrivare och tillgång till mötesrum och gemensamma nätverksaktiviteter.

 

Senast uppdaterad den 19 juli 2017