Hoppa till huvudinnehåll

Familjerådgivningen

Familjerådgivningen finns för dig eller er som har problem i er parrelation.

Här får du eller ni stöd för att komma fram till hur ni vill leva och hur ni kan genomföra nödvändiga förändringar. Det gäller oavsett om ni vill förbättra er relation eller avsluta relationen på ett så bra sätt som möjligt. Du eller ni kan också få stöd till att bättre hantera konflikter.

Du/ni kan välja att boka traditionell familjerådgivning eller Ett samtal.

Traditionell familjerådgivning väljer du/ni som önskar ha flera samtal med en och samma familjerådgivare. Det finns ingen begränsning i antal rådgivningssamtal utan vi anpassar dem till de mål vi gemensamt sätter upp för samtalskontakten.

Ett samtal väljer du/ni som på kortare varsel vill komma på endast ett samtal med en familjerådgivare inom en vecka. Det finns ett fåtal  Ett samtal-tider per vecka och man har möjlighet att boka en av dem, om de är tillgängliga.

Skulle du/ni efter ert samtal önska ytterligare ett samtal, får du/ni återigen ringa vår telefontid. Det är inte säkert att man då får träffa samma familjerådgivare som vid förra tillfället. Familjerådgivningen för inga journaler och du kan vara anonym.

Avgiften är 218 kronor per samtal för er boende i Linköpings kommun, 150 kr för er boende i Åtvidabergs kommun och 100 kr för er boende i Kinda kommun. Betalning sker kontant eller via Swish.

Familjerådgivningen

Nyanmälan och tidsbokning kan endast ske under vår telefontid. Om ni vill lämna återbud eller har andra frågor kan ni lämna meddelande dygnet runt.

Till e-postformulär för Familjerådgivningen

E-post: [email protected]

Telefon: 013-26 34 00
Telefontid: Tisdagar 8.30–9.30 och Torsdagar 10.30–11.30

Besöksadress: Ågatan 31 (se karta)

Besöksadress : Ågatan 31

Postadress:
Linköpings kommun
Leanlink, Råd & Stöd
Familjerådgivningen
581 81 LINKÖPING

Webbadress: https://www.linkoping.se/familjeradgivningen https://www.linkoping.se/familjeradgivningen

Ansvarig chef:
Christina Eklöf
Telefon: 013-26 31 11

Senast uppdaterad den 6 september 2023