Misstänkt farligt föremål i Tannefors. Läs mer.

Skräpplockardagar - Vi håller rent 2019

Vi håller rent/Skräpplockardagar är en nationell manifestation mot nedskräpning som arrangeras av stiftelsen Håll Sverige Rent. Linköpings kommun är sedan flera år med i kampanjen och jobbar aktivt för att påverka attityder och beteenden mot nedskräpning i vår stad.

 

Skräpplockardagar i april

Skräpplockardagarna pågår under april. I år har 117 grupper och 10 698 barn anmält sig för att hålla det rent! Nu önskar vi alla lycka till i jakten på skräpet, ta det försiktigt där ute.

Självklart ska vi hålla rent och fint året runt, men just dessa veckor gör vi en extra insats för vår stad. Med gemensamma krafttag gör vi Linköping till en renare stad. Anmältningstiden för 2019 är nu slut.

Förskolor och skolor inbjuds att delta i Skräpplockardagarna. Alla kan hjälpas åt att hålla Linköping rent och fint och alla insatser är värdefulla. Ta chansen att påverka din stad och hjälp till att förändra attityder och beteenden.

Från och med vecka 15 är du välkommen att hämta påsarna på Linköpings kommun, Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen, Drottninggatan 45.

Tack för att ni hjälper till att hålla Linköping rent!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 3 april 2019