Energi- och klimatrådgivning

Välkommen att kontakta energi- och klimatrådgivningen för råd och tips på hur du kan minska din energianvändning. Vi kommer gärna ut till din förening, arbetsplats, studiecirkel eller bostadsförening med energitips och klimatrådgivning. Sa vi att det är kostnadsfritt?

Hand med kula med träd i

 

Kostnadsfri och opartisk rådgivning nära dig

Rådgivningen är till för att hjälpa dig att bli mer energismart och att få en lokalt anpassad överblick över vilka olika alternativ som är bra för just dig. Rådgivningen riktar sig till privatpersoner, företag och organisationer. 

Välkommen med dina frågor!

Du är välkommen att ställa frågor om allt från höga energikostnader, byte av uppvärmningssystem, solenergi, fönster, isolering och belysning till hur du minskar din energianvändning och klimatpåverkan. Ingen fråga är för stor eller för liten.

Vi kommer gärna ut till exempelvis föreningar, studiecirklar, arbetsplatser och bostadsrättsföreningar och ger tips på hur du kan minska din energianvändning.

Kommunens energi- och klimatrådgivare når du via Kontakt Linköping.

Kontakt Linköping - kommunens center för medborgarservice

Skicka e-post till Kontakt Linköping

Telefon: 013–20 60 00
Telefontid: måndag-fredag klockan 07.30-17.00

Energikontoret Östra Götaland

Energikontoret annordnar ibland aktiviteter, föreläsningar och seminarium, klicka på länken för att komma till deras aktivitetskalender:

Energimyndigheten

På Energimyndighetens hemsida kan du läsa mycket mer om energieffektiviseringar, hitta broschyrer och läsa deras tester på allt ifrån värmepumpar, solceller, olika typer av belysning och mycket mer. 

 

  

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 23 maj 2019