Hoppa till huvudinnehåll

Uvelundsgatan 25

Gruppbostad Uvelundsgatan 25 har fem platser och ligger i Jakobsdal, ungefär 5 km från Linköpings stadskärna och drivs av Linköpings kommun.

 

Målgrupp

Personer med intellektuell funktionsnedsättning

Vardag

Hos oss bor du i egen lägenhet med kök och badrum. I anslutning till lägenheterna ligger en så kallad baslägenhet med kök och vardagsrum där vi, personalen, finns. Här finns även tillgång till wifi.

Vi har sång- och musikcirkel en gång i veckan, och även möjlighet till fotvård och massage. Vi gör också utflykter, och då har vi tillgång till bil. Vi brukar t ex bowla, gå på dans, åka till simhallen och besöka Gamla Linköping. För att du som bor här ska vara delaktig i planeringen av din vardag, har vi stormöte var tredje vecka.

Arbetssätt och personal

Vi arbetar med positivt beteendestöd (PBS). Vi använder också tecken som stöd (TSS), delaktighetsmodellen och välfärdsteknik för att möjliggöra, stärka och utveckla kommunikation och delaktighet. Gruppbostaden har sovande jour.

Boendets omgivning

Vi har en stor altan med utemöbler och odlingslådor. I närheten av gruppbostaden ligger vackra promenadvägar längs med Stångån. Det finns bra bussförbindelser, och vi har nära till Johannelund och Ekholmen centrum där det finns affärer och samhällsservice.

Uvelundsgatan 25

Telefon: 013 - 20 88 36

Besöksadress: Uvelundsgatan 25 (se karta)

Besöksadress : Uvelundsgatan 25

Postadress: Leanlink LSS Funktionsstöd 58181 Linköping

Webbadress: https://www.linkoping.se/gruppbouvelundsgatan https://www.linkoping.se/gruppbouvelundsgatan

Sandra West

Verksamhetschef LSS Funktionsstöd

Bostad med särskild service

Till e-postformulär för Sandra West

E-post: [email protected]

Telefon: 013-26 32 54

Senast uppdaterad den 4 april 2024