Hoppa till huvudinnehåll

Mjärdevi servicebostad

Mjärdevi servicebostad har tio platser och ligger i Lambohovs centrum, ca 7 km från Linköpings stadskärna och drivs av Linköpings kommun.

 

Målgrupp

Personer med beslut enligt LSS och SoL

Vardag

Du som får stöd från Mjärdevi servicebostad, Tröskaregatan 23, bor i egen lägenhet i Lambohov. I närheten av din lägenhet ligger en baslägenhet, där personalen finns. Personalen stöttar dig utifrån dina individuella behov och jobbar enligt IBIC, Individens behov i centrum, du har en genomförandeplan som beskriver ditt behov av stöd, personalen planerar tillsammans med dig när och hur stödet ges.

I baslägenheten kan du kan umgås med andra några tillfällen i veckan. Det finns kaffe och thé, du kan spela spel eller titta på tv. I baslägenheten finns också tillgång till Ipad och wifi.

Arbetssätt och personal

Personalen finns tillgänglig mellan 7.00-21.00 alla dagar i veckan, övrig tid nås personal på telefon om akuta situationer skulle uppstå.

Personalen arbetar individuellt med dig enligt IBIC. Du får stöd i hemmet och med vardagliga aktiviteter efter behov och önskemål, målet är att du ska leva ett så självständig liv som möjligt utifrån dina förutsättningar.

Boendets omgivning

I Lambohov finns affär, bibliotek, frisör, restaurang, apotek och vårdcentral, det är även nära till Djurgårdens handelsplats med butiker och gym.

Det är bra bussförbindelser till centrala Linköping och nära till skog och natur.

 

Mjärdevi Servicebostad

Telefon: 013 - 20 60 64

Besöksadress: Tröskaregatan 23 (se karta)

Besöksadress : Tröskaregatan 23

Postadress: Leanlink LSS Funktionsstöd 58181 Linköping

Webbadress: http://www.linkoping.se/servicebomjardevi http://www.linkoping.se/servicebomjardevi

Kenny Nyhus-Fadil

Verksamhetschef LSS Funktionsstöd

Till e-postformulär för Kenny Nyhus-Fadil

E-post: [email protected]

Telefon: 013-294112

Senast uppdaterad den 4 april 2024