Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Hagdahlska huset - Seniorcenter

Hagdahlska huset - Seniorcenter är en central mötesplats för dig som är 65 år eller äldre.

Två personer samtalar

 

erson som spelar gitarr
saxofon
Dragspel
En asfaltsväg med gula fält på båda sidor, PÅ avstånd träd och en blå himmel med rosa moln

 

Hagdahlska huset - Seniorcenter - en öppen mötesplats för dig som är senior. Vi har vanligtvis öppet måndag till fredag kl.10.00-16.00. Verksamheten drivs till stora delar av volontärer som är värdar eller leder olika aktiviteter. 

Vi på Hagdahlska huset Seniorcenter har nu fått beskedet att vi får öppna vår fysiska verksamhet inomhus fr o m den 3/5 kl 10:00. Det som gäller är att vi får ha max 20 besökare inomhus varav max 15 besökare i stora salen samtidigt.
Vi tillhandahåller munskydd och handsprit och vill man ha handledning krävs munskydd. Vid frågor, ring 013206279 eller 013263847.
Hälsningar
Petra, Magda och Robin.

Café: Där alltid välkommen att ta en kopp kaffe och bara umgås. Du tas emot av värdar som ser till att du känner dig välkommen och som kan visa verksamheten. När det är fint väder har vi uteservering!

Heminstruktör för syn finns på plats för rådgivning måndag förmiddag.
Heminstruktör för hörsel finns på plats för rådgivning onsdag förmiddag.

Minigym: Vi har ett minigym dit du kan komma och träna varje dag. Vi har också tv-spelet Wii där Du kan få hjälp att träna motorik och koordination på ett kul sätt.

IT-café: Det finns ett IT-café med ett antal datorer som du är välkommen att använda.

IT-handledning: Du kan få hjälp med hur du kan använda din mobil, surfplatta och dator. Det är drop in måndag till fredag.

Underhållning: Vi har olika aktiviteter varje vecka, bland annat föreläsningar och musikunderhållning. Alla våra aktiviteter finns i veckoprogrammet och i Corren under rubriken "Linköping idag". Vi finns också på Facebook samt instagram där kan du också följa och ta del av vad som händer hos oss. 

Äldrelotsarna finns på plats sista onsdagen i månaden och svarar på frågor klockan 14.00-15.00. Du kan också ringa äldrelots på telefonnummer 013-20 64 01.

Volontärer och ledare. Är du senior och vill vara värd hos oss eller engagera dig i olika aktiviteter där du kan göra skillnad? Hör av dig på telefon 013-20 62 79. Du kan också komma in till oss så berättar vi mer!

Färdtjänst: Om du åker färdtjänst till oss är Ågatan 40 adressen för hämtning och avlämning. Det finns en ramp vid sidan av ingången. Om man kommer från Stora Torget eller från Domkyrkan och behöver använda rampen är det enklast via Domkyrkogatan.

Visningsmiljö

På Hagdahlska huset - Seniorcenter finns det en visningsmiljö med hjälmedel dit alla intresserade är välkomna. Hit kan du komma för att prova välfärdstjänster som till exempel nyckelfria lås, tillsynskamera, trygghetslarm med mera. Visniningsmiljön är öppen när seniorcentret är öppet. Kontakta oss gärna på telefon 013-20 62 79 om du vill ha en personlig visning eller vill komma med en grupp.

Hagdahlska huset - Seniorcenter

Till e-postformulär för Hagdahlska huset - Seniorcenter

E-post: petra.falk@linkoping.se

Telefon: 013-20 62 79

Besöksadress: Platensgatan 2 (se karta) Öppettider: Vardagar 10.00 - 16.00

Besöksadress : Platensgatan 2 Öppettider: Vardagar 10.00 - 16.00

Postadress: Platensgatan 2
582 20 Linköping

Webbadress: http://www.linkoping.se/hagdahlska http://www.linkoping.se/hagdahlska

Senast uppdaterad den 15 september 2021