Hagdahlska huset - Seniorcenter

Hagdahlska huset - Seniorcenter är en central mötesplats för dig som är 65 år eller äldre. Hit kan du komma för en pratstund över en kopp kaffe och använda vårt IT-café, minigym eller delta i andra aktiviteter som presenteras i vårt veckoprogram. Vi har även en visningsmiljö med teknik och hjälpmedel. Våra öppettider är måndag till fredag kl. 10.00-16.00!
Hagdahlska huset - Seniorcenter fyller 10 år den 11/10 och det firar vi med program hela dagen och bjuder på kaffe samt jubileumskaka! Välkommen!

Två personer samtalar

 

Hagdahlska huset - Seniorcenter - en öppen mötesplats för dig som är senior. Vi har öppet måndag till fredag kl.10.00-16.00. Verksamheten drivs till stora delar av volontärer som är värdar eller leder olika aktiviteter.

Hagdahlska huset - Seniorcenter fyller 10 år den 11/10 och det firar vi med program hela dagen och bjuder på kaffe samt jubileumskaka! Välkommen!

Café - du är alltid välkommen att ta en kopp kaffe och bara umgås. Du tas emot av värdar som ser till att du känner dig välkommen och som kan visa verksamheten. När det är fint väder har vi uteservering!

Heminstruktörer syn och hörsel - finns på plats för rådgivning måndag förmiddag och hörsel även onsdag förmiddag.

Minigym - vi har ett minigym dit du kan komma och träna varje dag. Vi har också tv-spelet Wii där Du kan få hjälp att träna motorik och koordination på ett kul sätt.

IT-café - det finns ett IT-café med ett antal datorer som du är välkommen att använda.

IT-handledning - du kan få hjälp med hur du kan använda din mobil, surfplatta och dator. Det är drop in tisdag, onsdag, torsdag samt bokningsbara tider måndag och fredag.

Underhållning - vi har olika aktiviteter varje vecka, bland annat föreläsningar och musikunderhållning. Alla våra aktiviteter finns i veckoprogrammet och i Corren under rubriken "Linköping idag". Vi finns också på facebook samt instagram där kan du också följa och ta del av vad som händer hos oss. 

Äldrelotsarna - finns på plats sista onsdagen i månaden och svarar på frågor kl.14.00-15.00. Du kan också ringa äldrelots på telefonnummer 013-20 64 01.

Volontärer och ledare - är du senior och vill vara värd hos oss eller engagera dig i olika aktiviteter där du kan göra skillnad så hör av dig på telefon 013-20 62 79 eller mejla ingrid.von.sydow@linkoping.se Du kan också komma in till oss så berättar vi mer!

Färdtjänst - om du åker färdtjänst till oss är Ågatan 40 adressen för hämtning och avlämning. Det finns en ramp vid sidan av ingången. Om man kommer från Stora Torget eller från Domkyrkan och behöver använda rampen är det enklast via Domkyrkogatan.

Visningsmiljö

På Hagdahlska huset - Seniorcenter finns det en visningsmiljö med hjälmedel dit alla intresserade är välkomna. Hit kan du komma för att prova välfärdstjänster som till exempel nyckelfria lås, tillsynskamera, trygghetslarm med mera. Visniningsmiljön är öppen när seniorcentret är öppet. Kontakta oss gärna på telefon 013-20 62 79 om du vill ha en personlig visning eller vill komma med en grupp.

Hagdahlska huset - Seniorcenter

Skicka e-post till Hagdahlska huset - Seniorcenter

E-post: ingrid.m.vonsydow@linkoping.se

Telefon: 013- 20 62 79, 013-26 37 96

Besöksadress: Platensgatan 2 (se karta) Öppettider: Vardagar kl. 10.00-16.00

Postadress: Platensgatan 2
582 20 Linköping

Webbadress: http://www.linkoping.se/hagdahlska http://www.linkoping.se/hagdahlska

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 7 oktober 2019